Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

søndag den 22. maj 2011

Chestnut hill serien 1-6 af Lauren Brooke (Hestebogs-serie)

Købt i bøger og papir.
Udgivet af Borgen.
Genre: Heste og ponytosser, eller ældre (som mig) der gerne vil opleve nolstalgien ved fortiden.
Sprog: Dansk.
Serie på 6 bøger.

Jeg har nu læst En ny klasse, som er den første bog i serien. I denne bog følger vi Dylan (pige) som ankommer til denne meget specielle kostskole, der har lagt vægt på ridning ved siden af undervisningen. Dylan drømmer om at komme på skolens junior springhold, og om at få den plettede pony Morello som sin faste ridepony. Morello er ejet af hendes moster, som netop er blevet ansat som rideinstruktør på Chesnutt hill.

Dylan har det skidt med, at mosteren er ansat der, og til at starte med holder hun det som en hemmelighed. En hemmelighed, hendes fætter Nat, til Dylans store lettelse, kommer til at afslører overfor de andre piger. Dylan må på kostskolen lære at stå på egne ben. Da en af hendes to værelseskammerater udfordre hende til at tage imod en udfordring, som går udpå at springe med Morello om natten, siger Dylan ikke nej. Det roder hende ind i en masse problemer. Hvem sladdrede om hende, den lettere prækende og meget private Malory, hendes værelseskammerat Lynsey, eller en helt tredje?
Dylan er ikke en som sladdre, og hun tager sin straf med så meget ro, som en 13 årige kan mønstre. Dylan får dog lov til at vise sit værd, da hun skal overtale Malory til at blive på Chestnut hill. Måske er der alligevel en chance for, at de to kan blive venner.

Heartland serie rørte mig ikke, men denne serie bringer mig tilbage til sadelklubben, og jeg glæder mig til at læse næste bog. Har man først haft heste og ponyer i blodet engang, ja så bliver de der. Jeg ser frem til at tilbringe mere tid på Chestnut hill, og endnu engang blive mindet om de udfordringer, livet giver en, når man er 13 år, og skal til at finde ud af det hele.

I Fuld fart frem har serien skiftet hovedperson, og vi følger nu Malory, som stadig er usikker på, om hun hører til på Chestnut hill.

Alt dette ændre sig, da hun møder Tybalt, en hest som minder hende om den første hest, hun red på. Tybalt er alt andet end nem. Han kaster Lynsey af under den første ridetur foran hele klassen, hvilket den unge dame sevlfølgelig ikke tager let på.

Malory vil dog ikke opgive Tybalt, og det vil deres rideinstruktør heller ikke. Amy fra Heartland dukker op, og giver en hjælpende hånd, hvilket får Tybalt til at gøre fremskridt. Så selvom han ikke går igennem på det store venskabs-stævne, så får han dog lov til at blive på Chestnut hill. Hans fremtid er dog stadig uvis, det er ikke alle ponyer/heste, der egner sig til rideskolebrug.

Lynsey kommer også i problemer, da hun river ned til det store stævne. Måske har hun for høje ambitioner, når hun både vil være på junior springholdet, hockyholdet, få topkaraktere og være elevrådsformand (kvinde). Men som sædvanlig lytter hun ikke til andre end sig selv. Caleb dukker op, og vender sin opmærksomhed fra Patience (Lynseys selvudråbte bedste veninde) til Malory, som han kender fra deres lokale rideskole. Patience kommer til at røbe overfor Dylan og Malory, hvem der angav Dylan i bog nr.1. Ponyer, drenge og pige-sammenstød, det kan næsten ikke blive bedre.


Serien omfatter i alt 6 bøger.
nr. 3 - Et hjerte af guld - med Honey som hovedperson.
nr. 4 - Vinderen - med Lani som hovedperson.
nr. 5 - Komplottet - med Dylan som hovedperson.
nr. 6 - Alt eller intet - med Malory som hovedperson.
                                                     

Ingen kommentarer:

Send en kommentar