Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

lørdag den 14. maj 2011

Angelic Layer collection instrureret af Hiroshi Nishikori (anime)

Købt i laserdisken.
Sprog: Engelsk/Japansk.
Genre: anime/battle dolls.
Region: 1
Episoder: 26.

I Angleic layer møder vi Misaki, da hun ankommer til Tokyo, hvor hun skal begynde i en ny skole. Misaki er vokset op hos sine bedste forældre, da hendes mor tog afsted til Tokyo for at passe sit arbejde. Misaki var 6 år, da hun så hende sidst.

Hver måned har hendes mor sendt penge til bedsteforældrene, og det gør, at hun nu har råd til at gå i skole i Tokyo. Hun skal dog ikke bo hos sin mor, men hos morens lillesøster.

Misaki tager selvstændigt toget dertil, og farer selvfølgelig vild. Da hun kommer ud på gaden, bliver hun mødt af en kæmpe tv-skærm, hvor der er to personer der kæmper. Det tror Misaki i hvert fald til at starte med. En mærkelig fyr i laborant frakke ved navn Icchan dukker op, og fortæller hende, at det er dukker, som kæmper. Misaki har nu for første gang i sit liv stiftet bekendtskab med Angelic layer.

Hurtigt og med hjælp fra Icchan får hun brugt alle sine penge (også dem til togbiletten), og får købt sin egen private kamp dukke, som hun døber Hikaru. Allerede næste dag møder hun vidunderbarnet Hatoko. Hatoku er ligeledes fan af Angeliv layer, og har skabt Suzuka, en kampdukke med tilnavnet The speed og light.

Hatokos storebror Kotaro dukker op kort efter, og det viser sig, at han går i samme klasse som Misaki. Kotaros bedste ven (som er en pige)dukker op og overfalder ham på bedste kampmaner, hvilket nærmest skræmmer livet af Misaki. De bliver dog alle tre gode venner, og Hatoko bliver Misakis hjælper under da nationale kampe i Angelic layer.

Misaki lærer at stå fast, at stole på Hikarus evner i kamp, og dermed på sig selv. Hatoko lærer hende, at højde og alder ikke betyder noget i Angelic layer. Her kæmper alle på lige fod, også drenge mod piger, hvilket Misaki lærer på den hårde måde.

Icchan lurer hele tiden i baggrunden, og dukker op på de mest underlige tidspunkter. Han har en skjult dagsorden, da han kender Misakis mor, og af personlige grunde gerne vil støtte Misaki.

Misaki stifter bekendtsakb med drenge, især da hun møder Ohjiro, med tilnavnet the young nobleman, og en meget populær spiller af Angelic layer. Hans dukke bærer navnet Wizard, og Ohjiro har en særlig forsvarsteknik, som gør at modstanderen ikke kan komme tæt på ham. Kan Misaki knække koden, når de mødes i arenaen? Derudover er Ohjiro Icchans lillebror.

Misakis mor kæmper på sidelinien. Hendes sygdom tvang hende væk fra Misaki i første omgang, og nu er der en mur af tid og år mellem dem. Kan hun finde sit mod og møde sin datter? Hvem bør tage det første skridt, og kan Misaki være ærlig overfor sig selv, og indrømme sine følelser, istedet for at sige, at hun har det fint?


I mangaserien Chobits møder vi nogle af de velkendte ansigter fra Angelic layer. Icchan er opfinderen bag Chobits, en meget avangceret computerteknologi, der blander robotter med computerfunktioner.
- Især i den sidste bog i serien på 8 bøger, får vi oplysninger om den blide Kaede, Icchan og nogle andre velkendte ansigter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar