Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

mandag den 30. januar 2012

Xanadu (film med Olivia Newton John)
Xanadu
Film med Olivia Newton John og Gene Kelly fra 1980.
Det er en blandings film med musik og en enkelt sang, lavet med tegnefilm til.

Nu havde jeg lige nævnt en tittel med Xanadu i navnet, så nu fortsætter jeg stilen. Denne film danner grundlaget for mit valg af navn, derfor er den med her, selvom den ikke hører til under mine normale kategorier.

Historien handler om Sonny, en ung kunster, som er gået freelance, men det virker ikke for ham. Der er ingen penge til mad eller husleje. Han er nødt til at vende tilbage til sit gamle arbejde, som handler om at forstørre plakater, så de kan hænge i butiksvinduer.

Det er her Kira kommer ind i billedet. Zeus sender sin muse til Sonny, så han igen kan finde inspirationen. Kærlighed var aldrig en del af planen, men det bliver det. Gang på gang støder Sonny ind i Kira, og sidenhen Gene Kelly, som også har mistet sin inspiration og nu arbejder for familiefirmaet. Han tager derfor ofte en meget meget lang frokostpause.

Han drømmer om endnu et sted, hvor musik og glæde kan forenes. En gammel boksering bliver målet for begges drømme, men Sonny må indse, at Kira ikke er normal, Ligesom Gene Kelly måtte det i sin tid. Kan Sonny finde modet til at opsøge de gamle græske guder, og få sit livs kærlighed?

Filmen er fyldt med smukke livlige sange, der afspejler tiden i 80érne. Ligesom rulleskjøter er det nyeste nye. Jeg har set filmen utallige gange, og hver gang fanger den mig. Ydermere er det filmen, som gav mig inspirationen til min avatar her på nettet. Eét er tilføjet, fordi jeg flyttede fra sjælland til jylland. Sjællændere sætter eér ind på steder, som jyderne aldrig har hørt om, så det blev et lille tvist ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar