Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

onsdag den 4. januar 2012

Littel book holder (Endnu et bogmærke:-)

Littel book holder
Købt i Arnold Busck
Pris; 39,95 kr
Farver; Hvid, pink og orange 

Jeg fandt dette anderledes bogmærke, og besluttede mig for at købe det. Jeg har testet det, mens jeg læste Halo, og jeg er faktisk ret tilfreds med det. Man tager en bunke sider, sætter dem ind mellem benene på den lille figur, derefter splitter man siderne op, og sætter dem ind under de små arme. Det er ret let.

Ulemperne er, at når man vender sider, skal man være lidt forsigtig, ellers kan man rive dem i stykker.
Det tager også lidt ekstra tid at sætte siderne korrekt under armen, hvilket er en ulempe, især hvis man læser hurtigt.
Når man når til det sidste papir mellem benene, så skal man også lave en ny stak, og sætte det hele fast igen. Den skal også trækkes ned mod ryggen af bogen, ellers tager den lidt af de første ord øverst på siderne, hvilket er irriterende.

Fordelen er, at man bare kan lægge bogen fra sig. Den ligger opslået og siderne flytter sig eller vender sig ikke.
Man kan holde bogen med en hånd, eller have den i skødet uden at have hænder på den for at holde den åben.

Den har mange ulemper, men jeg tror faktisk, at jeg kommer til at bruge den en hel del, ulemperne til trods. Det er bare så rart at have hænderne fri, og bare lægge bogen fra sig, uden at være urolig for, om bogmærket er røget ud. Eller at jeg skal til at lede efter den side, jeg læste, hvis jeg ved et uheld taber bogen.

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Super fedt har slet ikke selv set dette før, men det ser ud som om jeg skal ned i Arnold Busck senere i dag, 1000 tak for dette indlæg og super ide, sørens man ikke fandt det først ;-)
  Krammer JKKN fra bla.
  http://forfatterjkkn.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig, at du kunne bruge indlægget. Jeg er jo ret selv vild med den pink lille person :-D

   Slet