Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

onsdag den 30. november 2011

Jem and the Holograms (den fulde serie fra 80érne)

 


Jem and the Holograms
Alle tre sæsoner.
Engelsk tale.
Købt i laserdisken.

Jeg har før anmeldt Jem and the Holograms, men nu har jeg selv fået købt hele serien, og har set den i den korrekte rækkefølge. Derfor ville jeg lave en ny anmeldelse, hvor der er billeder af de 3 sæsoner og nævnt de forskellige afsnit.

 


Sæson 1
Fordelt på 4 dvdér
 1. The Begining
 2. Disaster (aka Setbacks)
 3. Kimbers rebellion
 4. Frame up
 5. Battle of the bands
 6. Starbright part 1; Falling star
 7. Starbright part 2; Colliding stars 
 8. Starbright part 3; Rising star
 9. The world hunger shindig
 10. Adventure in China
 11. Last resorts
 12. In stitchess
 13. The music awards; part 1
 14. The music awards; part 2
 15. The Rock fashion book
 16. Broadway magic
 17. In searchof the stolen album
 18. Hot time in Hawaii
 19. The princess and the singer
 20. Island of deception
 21. Old meets new
 22. Intrigue at the Indy 500
 23. The Jem Jam; part 1
 24. The Jem Jam; part 2
 25. Culture clash
 26. Glitter and gold
Bonus
Video Jukebox

Jerrica Benton har sammen med sin lillesøster Kimber, mistet deres far. Han overlader halvdelen af hans musik-selskab "Starlight music" til sine to piger, og den anden halvdel til Eric Raymond. Jerrica må nu træde frem og tage ansvar for familiens hus, som også rummer et børnehjem for forældreløse piger. Rio er Jerricas kæreste og hjælper til i huset, så godt han kan, men de trænger til penge, hvis huset skal fungere.

Jerrica opsøger Eric Raymond, som meget belejligt har taget hendes fars kontor i besiddelse, men han giver ikke penge til velgørenhed. Tværtimod vil han bruge Starlight music til at bringe en ny rockgruppe frem, kaldet The Misfits.

Jerrica er ikke imponeret, og hun bliver endnu mindre imponeret, da Eric fortæller, at han har arrnageret en pop-konkurence i parken, hvor han har inviteret nogle møg elendige bands, som skal stille op mod The Misfits, som jo så vil lyde så godt, at de vinder uden problemer.

Jerrica går derfra i vrede, og aner ikke, hvad hun skal stille op, men så redder hendes afdøde far hende. Han sender hende et par øreringe, og hermed kommer Cinergy ind i deres liv. Cinergy er en maskine, som kan lave hologrammer, derudover gemmer der sig på Starlight drive-in et hemmeligt rum, hvor der er musik udstyr, modetøj og en lækker bil. Nu er stien lagt, og Jem bliver født. Jem er Jerrica alter-ego, når hun er hende, kan hun synge, optræde og danse. Rockgruppen Jem and the holograms er hermed dannet.

Eric bliver rassende, da han hører dem, for de lyder jo godt, og kan give The Misfits konkurrence. Han udfordre Jerrica. På et halvt år vil han gøre The Misfits mere populærer end Jem and the Holograms. Vinderen får fuld råderet over Starlight music. Howard Sands dukker op og blander sig i væddemålet. Han vil indgå en filmkontrakt med det vindende band, samt give vinderen et flot gods.

Jerrica og Eric er nu i åben krig, men hun bruger ikke hans beksidte metoder, og da en af Erics håndlangere ved et uheld brænder deres hus ned, får de lov til at flytte ind på godset med Howard Sands velsignelse.

The Misfits laver konstant ballade, og selv Eric får problemer med at styre dem.Sæson 2
Fordelt på 4 dvdér

 1. The talent search; part 1
 2. The talent search; part 2
 3. Scandal
 4. One Jem to many
 5. The bands break up
 6. The fan
 7. Farther´s day
 8. The treasure hunt
 9. Aztec enchantment
 10. Music is magic
 11. The jazz player
 12. Danse time
 13. Alone again
 14. Roxy rumbles
 15. KJEM
 16. Trick or trectrat
 17. The presidential dilemma
 18. Rock ´N´Roll express
 19. Mardi gras
 20. The middle of nowhere
 21. Renaissance woman
 22. Journey to Shangri-La
 23. Journey through time
 24. Out of the past
 25. Hollywood Jem; part 1, for your consideration
 26. Hollywood Jem; part 2, and the winner is ...
Bonus
Video jukebox

I sæson 2 er The Misfits stadig en plage. Nu sker der så bare det, at de får en tilføjelse til bandet i form af britiske Jenna. Hun spiller saxofon, og Roxy føler sig med det samme truet. Det kommer hurtigt til at slå gnister mellem de to, mens Stormen som sædvanlig kommer godt ud af det med alle.

Der bliver dog problemer, da hendes bror dukker op, bliver vild med Aja og prøver at vinde en plads som trommeslager i Jem and the Holograms. Han trækker sig fra konkurrencen, da hans søster beder ham om det, og Raya bliver deres nye trommeslager. Raya får ved et tilfælde kendskab til Jem´s hemmelige identitet, men selvom Eric frister hende, så kan hun holde på en hemmelighed.

Jerrica, Jem og Rio har stadig deres trekantsdrama kørende, men Kimber udvikler sig. Hun laver et album med Stormer, lærer at bede om hjælp og er lige ved at gifte sig med den forkerte, blot for at få fred fra Jerrica.

Det er endnu en stormfuld sæson, og indledningssangen bkiver udskiftet, hvilket jeg ikke er helt tilfreds med.
Sæson 3
Fordelt på 3 dvdér
 1. The Stingers hit town; part 1
 2. The Stingers hit town; part 2
 3. Beauty and the rock promoter
 4. Homeland, heartland
 5. Midsummer nights madness
 6. Riots hope
 7. Straight from the heart
 8. That old Houdini magic
 9. A change of heart
 10. Britrock
 11. The day the music died
 12. Video wars
 13. A father should be ...
Bonus
Video jukebox

Bonus DVD
Showtime Synergy! The trulynoutrageous creation of an 80´s icon.
Glamour and glitter; cast members look back at Jem and the Holograms.
Jem girls (and boys!) remember.
Original toy commercials.
Animated storyboards
DVD-rom exclusives!

Et nyt band The Stingers kommer til byen. De er så gode, at både Eric og Jerrica vil lave en kontrakt med dem. Riot bliver vild med Jem, og Pisage bliver vild med Riot. Rio får sig også en uvelkommen tilbeder fra the Stingers.

Der er bestemt lagt op til ballade. Riot virker lige så hård og blød som sin musik, men han har en del med sig fra sin fortid. Hans band har ikke de samme værdier som Jem and the Holograms, så kontrakten med Jerrica bliver ikke underskrevet, men langsomt får Jem opklaret den turbulente fortid, som Riot slæber rundt på, og det afslører, hvorfor han har behov for succes.

Endnu en omgang gode sange, kaos og følelsesforvirring. Der er virkelig lagt op til noget i denne soap-opera af en tegnefilm. Jeg har set samtlige afsnit, og er helt klart en fan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar