Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

mandag den 12. december 2011

Ferie i December

Til alle, som kigger forbi :-)

Bloggen her tager en lille ferie her i december, da jeg arbejder på en novelle til Kandors årlige antologi


Derfor vil der ikke komme nogen anmeldelser her på bloggen i december, men vi ses igen i Januar, hvor der kommer endnu 6 anmeldelser, som der plejer.

Vil du være sikker på at holde dig opdateret, så klik på linket nederst til højre og indtast din email, så vil du få en email, hver gang jeg har postet en anmeldelse :-)

God jul og godt nytår

Xanadues-Imagination

2 kommentarer:

  1. Tak for anmeldelser i år. God jul og godt nytår :-)

    VH Jan K

    SvarSlet
  2. Det var så lidt Jan. Er glad for, hvis du har nydt dem, og har allerede fundet flere bøger, mere manga, samt anime til næste år ;-)

    tillykke med din snarlige udgivelse hos Kandor!

    SvarSlet