Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

mandag den 21. november 2011

Monster High af Lisi Harrison

Monster HIGH
af
Lisi Harrison

Købt i Bog og Ide.

Nr. 1 i serien Monster High.
Nr. 2 udkommer i foråret 2012


Historien skifter mellem to hovedpersoner. Først møder vi Frankie Stein, mens hun er ved at blive skabt. Hendes første minder er ganske korte, da hun endnu ikke har fået opladet sit batteri, og endnu har meget viden, som hun skal have lagt ind i sin hjerne. Det er helt i orden, eftersom hun kun er 15 dage gammel.

Herefter møder vi Melody Carver. Hun er det mislykkede meldem af sin familie af smukke medlemmer, derudover lider hun af svær astma, en grim næse og hendes bedste fortrin, hendes smukke stemme. Desværre forhindre astmaen hende i at synge, og den er skyld i, at hele familien forlader Beverly hills, og flytter til Salem.

Melody har dog endnu et problem. Hendes far har opereret hendes næse, så hun nu er ganske smuk at se på, men Melody føler sig forkert og forfalsket. Det bliver ikke lettere, da hun bliver tiltrukket af den lækkere nabo dreng Jackson, som i ordrets forstand har en splittet personlighed.

Melody og Frankie kommer til at tilhører hver deres gruppe, men de finder begge venner  i skolen. Frankie er en del af verden under Salem. Hun er en såkaldt PAK (læs bogen og find ud af, hvad det står for;-).

Melody kæmper med sig selv, Jackson - der konstant skifter personlighed, og hendes to nye veninder Bekka og Haylee. Den eneste betingelse for deres venskab, er at hun ksriver under på, at hun ikke vil interessere sig for Bekkas kæreste Brett - selvom han interessere sig for de fleste lækre piger. Kontrakten burde ikke være et problem, men kontrakter udgør altid et potentielt problem.

Frankie flipper ud over, at hun skal dække sin grønne hud, og de bolte, som sidder i hendes hals. Derudover er hun ret vild med Brett. Indimellem slår hun retn faktisk gnister, og det er et problem, når man skal være en hemmelig PAK. Ynglingsordret er ELEKTRISK, og det bruger hun ganske ofte.

Årets hallowen bal har et monster-tema, hvilket de unge medlemmer og især Frankie ser som en fornærmelse. Langsomt får hun overtalt sine venner/veninder til at møde op som sig selv. Hvilket får katastrofale følger, især da Frankie mister sit hoved.
Melody føler sig splittet mellem sin kontrakt med sin veninde Bekka og Jackson. Heldigvis er Jackson anden personlighed her en hjælp, da hun skal finde det grønhudede monster.

Serien har været et hit i USA, og den rummer alle de nye elementer, som GossipGirl, designertøj, overforbrug af kreditkort, og alle de normale tvister, der er, når teenagere mødes. Tilsætter man så monster og efterkommere af diverse legender, så er der lagt op til noget godt. Skiftene mellem vores to hovedpersoner fungere ret godt.

Serien har allerede fået sin egen serie af legetøj og dukker, samt sin egen hjemmeside, følg blot de relevante links herunder;


Ingen kommentarer:

Send en kommentar