Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

lørdag den 12. november 2011

How to make manga charakters af Katy Hope.

How to make manga characters
af
Katy Hope

Sprog; Engelsk.

Købt på saxo.com

Hæfte på 57 sider

Dette er et meget lille hæfte, men det fortæller godt og enkelt omkring det at skabe sin egen manga, fyldt med et persongalleri, og en historie, man selv har fundet på.

Det beretter om det basale ved at tegne, brug af farver, blyanter osv.
Det er der mange hæfter, som gør, men hvor det her skiller sig ud, er at det lægger vægt på action i tegningerne. Hvordan brugen af farver skaber en stemning i billedet, og hvordan den stemning kan ændres, blot ved at bruge andre farver.Der er skabt en historie, som forfatteren bruger til at illustrere teknikken, og en lille chibifigur ved navn Ayako-chan fortæller livligt små ting i sine talebobler.

Bogen er udstyret med et lille opslag over de mest brugte termer i bogen, eks. at ordret Mecha bruges om robotkaraktere, eks. ville transformeres blive betegnet som Mecha.

Det som facinere mig mest, er at der er et Mind map of manga på side 54-55. Det giver et godt overblik over, hvad man skal have i tankerne, hvis man vil skabe sin egen historie. Det bedste i bogen er dog dette, som tydeligt viser, hvordan man bygger en side i sin historie op.
Det er et godt hæfte. Jeg kan kun anbefale det, hvis man gerne vil i gang med at skabe sin egen historie. Dog kræver det kendskab til engelsk, og en vis læsefærdighed. Men det er ikke et kompliceret sprog der benyttes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar