Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

tirsdag den 6. september 2011

Bogmærke - en uvurderlig ting for en læsehest/bogorm

Produkt; Bogmærke af metal.
Købt i bog og ide til 49.95 kr.
Fås med forskellige typer vedhæng.

Jeg har kendt til disse bogmærker i et stykke tid, og har også brugt mit eget. Det fungere godt, fordi det sidder dybt i bogen. Jeg har endnu ikke oplevet, at mit er faldet ud af en bog, selvom mine bøger ofte ligger og roder i bunden af min taske.

Jeg kan godt lide sommerfugle, men det fås med mange andre vedhæng, så du kan vælge det vedhæng, som passer til din personlighed.
 


Bogmærket er delvist rundt og delvist fladt, den flade del sidder nede i bogen, når den er lukket. Dette forhindre bogmærket i at ødelægge bogen. Før jeg købte dette bogmærke, brugte jeg post-its, postkort, en bon eller et stykke papir som bogmærke, men dette er langt mere effektivt og holdbart. Det er et produkt, jeg varmt kan anbefale.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar