Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

onsdag den 12. oktober 2011

The art of Naruto by Masashi Kishimoto

Uzumaki by Masashi Kishimoto - The art of Naruto
Naruto er en Ninja-manga af de helt store, og som tillæg er der blevet udgivet denne ret store paperback, som rummer bunker af forsider og tegninger fra kunstneren og opfinderen bag Naruto. Bogens smusomslag forstiller selvfølgelig Naruto og Sasuke. Baf smusomslaget gemmer der sig en flot sort/hvid tegning af Naruto, så vær sikker på, at du ser den, for det er den værd.

Bogen rummer hovedsagligt tegninger i farver af forsider, der har prydet forsiderne på mangaen. Der er dog tale om forsiderne til det japanske blad, som først udgav serien, og altså ikke de små bøger, som vi køber i bogbutikkerne. I Japan er manga og anime en stor ting, så der udkommer selvfølgelig en del blade om emnet, lidt i stil med Anders and bladet, som udkommer herhjemme.

Dette er nogle af eksemplerne på de billeder, som du kan finde i bogen;

Jeg valgte et billede af Gaara, da han er min absolutte ynglingsperson i serien, selvom han smutter rimelig tidligt, men mon ikke Naruto kan redde ham. Han skæbne fanger mig bare, også bruger han sin skæbne på den modsatte måde af, hvordan Naruto bruger sin, selvom deres baggrund er meget ens.

Der er en hel sektion, hvor Masashi Kishimoto fortæller om sine tanker bag hver eneste billede, som er i bogen.

Men den virkelige godbid kommer i form af en billedserie, hvor vi ser forsiden til smugsomslaget blive skabt. Der gennemgås valg af tegneredskaber, og tankerne bag designet. 
Det bedste af det hele er dog det store interview med kuntneren selv. Han fortæller om sine tanker bag Naruto, og de personligheder, som bor i Konohagakure. Det mest interesante er dog, da han meget ærligt deler sine frustrationer over sine dårlige tegneevner (!!) med os, der læser denne artbook. Det er vist noget, som enhver kreativ person kan nikke genkendende til. Der er altid langt fra der, hvor man er, til der, hvor man gerne vil være.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar