Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

søndag den 23. oktober 2011

Bookworm - en anderledes boghylde


Billedet til højre er taget fra overnævnte hjemmeside.

Bookworm er en anderledes reol, som kan formes på utallige måder. Den er designet af Ron Arad, og fås i forskellige farver og tre længder.

På hjemmesiden er der et lille galleri, som giver deres bud på, hvordan den kan hænges op. Reolen understøtter faktisk op til 10 kg per sektion, alt efter hvordan den er foldet på væggen.

Det er en dyr anskaffelse, men flot at se på. Søger man en mere billig løsning, så søg på den blå avis, gul og gratis, eller andre ligende sider. De kan ofte fås noget billigere i brugt tilstand. Jeg synes, at det er en genial ide, som vil pryde enhver væg, og som kan formes efter fantasien. Jeg er blevet ret vild med den, og får jeg en ledig væg, så er det helt sikkert et møbel, som jeg næsten er nød til at have.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar