Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

mandag den 1. august 2011

Bliv bog-elev (spændende uddannelse, til dig der gerne vil handle med bøger).

Igen et lidt anderledes indlæg, men vil lige skabe lidt opmærksomhed på denne uddannelse, hvor man kan blive uddannet bog-handler. I mine øjne må det jo være en virkelig spændende uddannelse, omend jeg nok ville bruge hele min løn på bøger, hvis jeg arbejdede i en bog-butik ;-)


Hjemmesiden gennemgår det basale, at man har studiemoduler, praktik i en bogbutik med løn, og hvor lang tid uddannelsen tager.

Og så vil jeg jo lige komme med et sidste ønske. Det ville være virkelig rart, hvis der blev åbnet en butik, som kun handlede med manga og manga relaterede emner, så jeg ikke skulle søge på google eller saxo.dk for at finde nye spændende serier. Jeg kunne godt tænke mig, at gå ind i en butik, hvor man kunne studere de mange serier, se de forskellige tegnestile og emner. Et sted at finde inspiration og blive opmærksom på nye serier, som man ellers ikke ville have opdaget.

- Men nu er ideen givet videre ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar