Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

tirsdag den 26. april 2011

Mørkets skygger af Amelia Atwather-Rhodes

Udgivet af Vinten
Genre: Fantasy/vampyr
Købt i Tigeren
Sprog: Dansk
Bog nr.2 i en serie på to. Bog nr.1 hedder I nattens skove.

I denne bog møder vi Aubrey, som vi også mødte i historien I nattens skove. Dog er det Jessica, der er historiens hpér (hp = hovedperson). Jessica er 17 år, kæmper for at holde skolen ud, samt acceptere det faktum, at ingen rigtig kan lide hende.
en tidlig morgen, med alt for lidt søvn og hvor morgenmad er en fjern drøm, drøner Jessica ud af døren for ikke at komme for sent. Jessica er forfatter, men har valgt at udgive sig under synonymet Ash Night. Hendes bog Tiger, tiger (I nattenas skove) er netop udkommet.
Jessica ved ikke, at skoledagen bliver anderledes, end hvad hun er vant til. Først dukker den overvenlige Caryn op. Jessica er alt andet end modtagelig for Caryns interesse og venlighed. Faktisk bliver hun rimeligt irriteret på hende efter ganske kort tid. Caryn viser sig at være heks, Dette ved jessica dog ikke, men det gør Aubrey, da han dukker op på skolen få dage efter Caryns ankomst. Jessica genkender ham med det samme, men som det ofte er med mennesker, så slukker de deres instinktive vished med kold fornuft. Kold logik afgør, at Alex ikke kan være Jessicas Aubrey.

Aubrey får på sin vis en hel del problemer. Hvad skal han stille op med Jessica. Hendes stærke aura tiltrækker ham, som møl til et lys. Omvendt har hun skrevet om ham, skrevet om hans nederlag til Risika, og kan den slags overhovedet tilgives?

Jessica vikles ind i en magtkamp mellem vampyrer. Vi hører om Ny Inhumania, vampyrernes by. Deres regler om at alle menneskeoffer er frie som jagtbytte, medmindre de har fået en vampyr til at bløde. Hvis de har begået sådan en brøler, så har vampyren eneret på dem, og de må ikke jages af andre. Jessica laver den ene brøler efter den anden, og tiltrækker sig Falas opmærksomhed. Kan kampen mod Fala give hende det, som hun søger og ønsker, et liv i mørke, et liv som vampyr, og hvor står Aubrey og Caryn i denne sag?

Er man vil med tvillight og trueblod, så er disse to bøger værd at læse. Amelia Atwather-Rhodes kan noget, som er sjældent hos en forfatter. Ved hjælp af ganske få ord opbygger hun e verden, man som læser ikke stiller spørgsmålstegn ved. Jeg kan læse disse bøger igen og igen. Deres enkelthed er suveræn, og en evne jeg håber på engang at mestre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar