Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

tirsdag den 19. april 2011

Bizenghast 1 af Alice LeGrow

 
Udgivet af Tokyopop.
Genre: Manga fantasy/drama
Købt på saxo.com
Læses på vestlig vis.
Sprog: Engelsk

Det første som afsløres i Bizenghast er et avisudklip om en bilulykke, hvor kun en lille pige ved navn Dinah overlever. Hendes forældre bliver dræbt, og hun bliver overladt til sin tante Jane, der har købt Bizenghast, som før i tiden var et børnehjem for drenge, men nu vil tanten lave det om til et hjem for dem begge.

Vi møder Dinah en del år senere, hvor hun desparat ringer efter sin bedste ven Vincent. Tante Jane arbejder sammen med en doktor, som mener at Dinah bør indlægges, da hun konstant ser spøgelser og får blå mærker.

Vincent og Dinah flygter fra huset et kort stykke tid, og går gennem skoven. en skov som Dinah ikke er fan af. Midt inde i skoven støder de på en gammel og meget underlig kirkegård. Dinah er parat til at flygte, men Vincent er nysgerrig og lokker hende med. En kutteklædt siddende engel lukker sine porte op, og de to unge går nysgerrigt ind. Herefter tager eventyret sin start. I et uopmærksomt øjeblik underskriver Dinah en kontrakt med the Mausoleum.
Bali-lali - en blanding af klovn og edderkop byder Dinah velkommen, og fremkommer med truslen om, at Dinah hellere må gøre sit arbejde, hvis hun vil beholde sit liv, og ikke blive en af de udøde cleaners. Dinahs job består i at besøge spøgelsernes drømme, og løse den gåde eller opgave, som drømmen byder på. Vincent bliver ved Dinahs side, og hjælper hende med at løse de forskellige mysterier. Vi møder også Edaniel, den første af fire hjælpere, han minder mest af alt om en slags kat med meget spidse tænder, i stil med en ægte tegneseriefigur.
D.14 Januar 2012

Har nu købt samtlige bøger i serien. Lige nu er der omkring 7, men der er planlagt 8 bind.

Dina er alene i kampen mod det mest ondskabsfulde spøgelse, hun endnu er stødt på. Edaniel og Edgar er endda gået over på det ondes side. Boksen med klenoidet, som er bindeledet mellem  the Mausoleum og de levendes verden er blevet stjålet. Nu kommer svaret på, hvorfor alle vogtere skal give et stykke guld for at få adgang til krypten, og guldet hjælper Dinah, sammen med fortidens vogtere, der bestod opgaven og ryddede alle boksene for spøgelser.

Serien er super spændende. Jeg venter spændt på det sidste bind, men det ser ud til, at forlaget har trukket den tilbage. Både amazon.com og saxo.com giver mig samme besked. Hvilket er virkelig irriterende! Jeg bliver dog ved med at holde øje, og overvejer om der er en måde at kontakte kunsteren på, så jeg kan få afslutningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar