Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

fredag den 21. september 2012

Ebogs tester for Gyldendal

Jeg har gået og været lidt spændt i den seneste tid, faktisk den sidste uges tid. Sagen er, at jeg så på twitter at Gyldendal ledte efter folk, som læste ebøger. Jeg skyndte mig at svare på deres tweet og sende dem min mailadresse.

To uger senere blev jeg kontaktet af Gyldendal, og det tog mig lige et par dage at svare, men jeg kom med i deres panel af testpersoner.

Sagen er, at Gyldendal også har fået øje på ebogsmarkedet, men de vil gerne sikre sig, at deres ebøger lever op til den normale standard for pbøger (forkortelse for papirbøger). Det er altså ikke det grammatiske, som skal være fokus for deres testere, men derimod om nogle ord står sjovt, er skilt ad, for mange mellemrum og andet. De vil gerne have, at man tager et screnshot af siden med problemerne, da det ikke giver mening at angive sidetal, når man læser ebøger. Sidetallet afhænger nemlig af den tekniske enhed, som man læser sin ebog på.

Nu skal jeg så blot lære at tage screnshots og redigere dem, men det har jeg heldigvis en, som kan lære mig uden de store problemer.

I dag har jeg så modtaget et link til de første to bøger. Jeg har også fået lov til at anmelde dem her på bloggen, hvis jeg skulle have lyst til det. Jeg glæder mig allerede. Det er en fin måde at blive mere bekendt med ebøger, udover Ereolen. Jeg skal også have min mobil til at virke, så jeg kan læse ebøgerne på den, indtil det lykkedes for mig, så bruger jeg mit nye program Calibre på min bærbare.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar