Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

mandag den 24. september 2012

E-bøger på mobilenEndnu et indlæg om Ebøger på mobilen, men denne gang er det for at fejre, at det er lykkedes. J

Jeg har fået to ebøger fra Gyldendal. Efter at have downloadet dem til Calibre på min computer, så de var i sikkerhed, besluttede jeg mig for at prøve engang til med min mobil. Til min store overraskelse lykkedes det!

Jeg downloadede link nummer to, og den gik rent ind. Jeg skulle bare trykke på download into Aldiko på min mobil, så blev ebogen automatisk overført og tydelig på min boghylde.

Jeg ved ikke, hvad der gik galt sidst, men nu har min mobil altså et lille bibliotek i sig. Det er skønt at gå rundt med bøger, uden at skulle slæbe en stor taske med. Jeg sad og kiggede spændt på den, mens den hentede bogen. Jeg tænker, at jeg nok ikke så anderledes ud, end dem der i 50érne sad og beundrede tromlen i vaskemaskinen. J

Glæder mig til at læse dem og andre ebøger. Nu ser det udtil, at det virker. Jeg er bare så glad. Det har været lidt en træls dag, men nu ser det lyst ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar