Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

lørdag den 11. august 2012

Tilbage igen, nu med visitkort :-)
Tilbage igen, nu med visitkort


Computeren er virusfri og der er er ryddet op på den. Dejligt at have den tilbage igen. Ydermere står den på ferie, hvoraf der nu er ca. to uger tilbage.

I denne måned har jeg planlagt tre indlæg, udover dette. Jeg vil anmelde;

Atalanta af Anika Eibe med tilhørende forfatterinterview.
Nightshade trilogien.
On writing af Stephen King, den bliver næsten betragtet som bibelen indenfor det skrivende folk.

I forgårs modtog jeg en længe ventet pakke, mine visitkort!

Jeg har et par gange oplevet, at folk har spurgt efter adressen på min hjemmeside eller bogblog. Navnet på begge dele er ikke helt nemt, og mange bliver i tvivl om det staves med x eller z. Derfor har jeg nu fået trykt visitkort med alle mine steder på nettet. Nu bliver det noget lettere at give adressen til folk. Desuden var det sjovt at sætte mit logo ind i de forskellige design, som firmaet tilbød. Synes, at det var dette design, som passede bedst til det sorte og hvide logo.

Skønt at være tilbage igen og ser frem til at lave nye anmeldelser :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar