Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

tirsdag den 24. juli 2012

Virus-ramt-computer

Min blog har ligget lidt stille her i juli og noget kunne tyde på, at jeg ikke når de to indlæg, som jeg har sat som standard.

Sagen er, at min bærbare computer er gået ned med virus! I meget meget meget stor grad.

vores anden computer fryser hele tiden, så computerne i hus-standen har det generelt skidt. Jeg kan dog allerede nu afsløre, at de næste to anmeldelser kommer til at omhandle trilogien Nightshade, samt Stephen Kings -On writing- som af mange skribenter og forfattere nærmest er biblen indenfor skrivefaget.

Jeg har netop modtaget bogen i dag og ser frem til at læse den. Det er dog muligt, at jeg først får anmeldelserne op at køre igen i næste måned, når computersituationen i hjemmet er løst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar