Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

mandag den 23. april 2012

Se, hvor forfatterne skriver

Se, hvor forfatterne skriver

Hjemmesiden er på engelsk og prydet med billeder fra de engelske forfatteres arbejdsrum. Jeg har taget mig selv i at sidde i flere timer og bare læse, samt se billederne af deres arbejdsrum. Det er tydeligt at de forestillingen om forfattere, der er begravet bag bøger, papirstakke, nips og andet, ikke er så langt fra virkelighedens verden.


Det er fortræffeligt at læse om deres skrivevaner, deres behov for afsondrethed for at dykke ned i sprogets og deres historiers verden. Det er helt sikkert en hjemmeside, som vil tage flere timer af min tid, for der er endnu meget at se og læse, og for en som selv skriver og går med forfatterdrømme, kan sådan en hjemmeside sammenlignes med at finde guld og diamanter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar