Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

mandag den 5. januar 2015

Nytårsønsket af Anja Christensen


Kayla er Matts personlige assistent og en virkelig dygtig en af slagsen. Da vi møder de to, er hun netop ved at sætte Matt af, da han skal holde en mandeferie med sine gamle venner Kevin, Jackson, Tom og Bobby. Matt er meget optaget af Kayla, mere end han faktisk har lyst til at indrømme. Det er derfor kun naturligt, at han meget gerne vil vide, hvem dælen det er, hun skal møde i Paris. Men Kayla er hemmelighedsfuld og har mere end engang vist ham, hvor hendes grænser går, når det kommer til hendes privatliv.

Hun sætter ham af, ønsker ham god ferie og kører af sted. Først et stykke tid efter opdager Matt, at han har hendes billet til Paris! Forgæves prøver han at få fat i hende, men hun tager ikke mobilen. Hans bekymring tager for alvor til, da en forsinket Bobby dukker op. Han er kørt ind i en meget mærkværdig genstand. Matts hjerte fryser til is, da han opdager, at det er Kaylas metalblå kuffert!

Min mening:

Dette er en kortroman, så den er hyggelig og hurtigt læst, ideel at have med på en ferie eller hvis man bare gerne vil have en historie om to mennesker, der arbejder på at finde hinanden. Det dejlige er dog, at alt ses fra Matts synspunkt. Yderst forfriskende og indimellem ret irriterende, især når han tydeligvis ikke forstår, hvad Kayla prøver at sige til ham, selvom det nærmest råber til himlen med kæmpe udråbstegn. Jeg havde under læsningen flere gange lyst til at råbe ad ham.

Historien er meget lige ud ad landevejen, hvilket absolut ikke behøver at tolkes som noget dårligt. Det er en historie, som kalder på varm kakao, lidt gråt regnvejr, hyggelig belysning, nattøj, en dyne og det ikke at skulle noget som helst. Hvis man så også er i en træhytte eller foran en kamin med brændende ild, så er omgivelserne helt perfekte til denne hyggelige historie om to mennesker, der passer sammen.

Jeg siger mange tak til Anja for at have sendt mig historien. Det var ren læseafslapning af den bedste slags.

Vil du vide mere om Anja og hendes forfatterskab, så er her et forfatterinterview:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar