Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

lørdag den 30. august 2014

Mælkebøttebarn i blomst

En mælkebøtte finder altid vej til solens stråler. Om den så skal bryde sig vej gennem asfalt.

Asfalt har der været et tykt lag af i Tina M. L. Campbells liv. Og om nogen har hun evnet at bryde igennem den. Man kan aldrig løbe fra sin opvækst, men man kan vælge at have en holdning om, at den ikke skal bestemme hele ens liv. Men hvordan gør man det, hvis de kort, tilværelsen har tildelt en, består af; en alkoholiseret og manipulerende far og en handicappet mor, som ikke formår at være en støtte for sine børn? Hvordan får man alligevel noget godt ud af livet, selv om det startede med svigt, ensomhed, udnyttelse – og endda udstyrer dig med en invaliderende og smertefuld gigtsygsom? Det lyder som en umulig opgave. Det handler om nødvendig selvindsigt, stædig ukuelighed, en insisteren på livet – og ja, så handler det selvfølgelig om dyb kærlighed…

Vær klar til at smile, græde og gyse med Tina. Til at forundres - blive lettet, forarget, berørt, men mest af alt inderligt glad over alt det, der kan lade sig gøre her i livet, against all odds.
Elin Nielsen, ExplicitLink til Tinas facebookside; https://da-dk.facebook.com/maelkeboettebarniblomst

Ebogen kan købes hos saxo.com; http://www.saxo.com/dk/maelkeboettebarn-i-blomst_epub_9788799691708

Papirbogen kan købes ved at kontakte Tina på hendes mail; tinamlcampbell@gmail.com

Twitterprofil; @TinaMLCampbell


Foredrag i Aalborg d. 1/10-2014


Hvordan får et svigtet barn et godt voksenliv?

Foredraget er relevante for fagpersoner, og/eller private personer der har haft/har nogle af mine emner inde på livet, men også for dem, der kan lide at høre om anderledes liv og hverdag. Det vil ikke være specifik målrettet en bestemt gruppe. Så alle kan være med til dette foredrag der både er rørende, lærerigt og viderebragt med et glimt i øjet. 
Mine emner: den gode dialog mellem borger og kommune, behandlersamspil for mælkebøttebørn og kronisk syge, livskvalitet kontra handicap, fleksjobber, mælkebøttebørn, pårørende til ADHD, folk med handicap, liv med HIV, mor til for tidligt fødte børn, forældre med handicap, hjælperordning arbejdsgiver-arbejdstager samspil, børn med handicap, barn af invalid, psykisk syg, alkoholmisbruger og voldelig.

Det er kronologisk opbygget som min bog. Men man behøver bestemt ikke have læst min bog for at kunne få noget ud af foredraget. 

Der vil være salg af min bog efter foredraget. Ved kontant køb til særlig pris; 220 kr. (Normal pris 250 kr. + 50 kr. i evt. porto)
Tilgængelighed: Det er tilgængeligt for alle også rent fysisk for dårligt gående/el-kørestolsbrugere. Personlige hjælpere er gratis. mail mig blot, at der skal holdes en plads. 
Pris og tilmelding: Foredraget koster 100 kr. 
Tilmelding og betaling på https://billetto.dk/udsat-maelkeboettebarn-blomstrer-nu-i-tryg-hverdag
Tid: Foredraget bliver onsdag d.1.10.14. kl. 18.30-20.30
Sted: AAU, Fibigerstræde 15, 9220 Aalborg. Café Wunderbar på 1. sal til venstre for elevator. Dørene åbnes kl.18.15. 
Yderlig info om mig: 
Mælkebøttebarn i blomst begrebet: 
Udsatte børn der kæmper sig igennem trange kår, i dårligt forældremiljø uden voksenstøtte med usikkerhed, vold, druk osv., men bryder frem til trods - som mælkebøtten. Ja, det er også mig. Jeg blomstrer nu, og det er det, mit nye begreb dækker over. 

Erhverv: karrierevejleder på Aalborg Universitet, arbejdsgiver, foredragsholder, coach og underviser samt forfatter (selvbiografi ‘mælkebøttebarn i blomst’ (w))

Du/I kan evt. læse mere på https://www.facebook.com/maelkeboettebarniblomst hvorfra der også kan læses flere anmeldelser fra forskellige grupper af private og fagfolk samt uddrag fra bogen og eksempler på andre foredrag, der kan bestilles.


Billetto
Jeg bruger Billetto til salg af billetter. 
Der er et gebyr på 5,00,-kr. Gebyret refunderes ikke ved eventuel aflysning. 
Du kan altid købe billetter ved døren, medmindre der er udsolgt - så vil du være sikker på komme ind - er det en god ide at bruge billetto. 
Du modtager billetten pr. mail og du skal selv printe den ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar