Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

onsdag den 28. august 2013

Indie- forfattere på hylderne i Arnold Busck - Event d. 2 september


Jeg vil faktisk tillade mig at sige, at der her var på tide. Endelig en boghandel, som tør tænke nyt!
 
Newpub og Arnold Busck har fået et samarbede op at køre, hvilket har ført til at Arnold Busck har kastet sig over selvudgivernes- og mirkoforlagenes bøger. Mere end 100 titler har fået plads i indiebogreolen i butikken i Kbh. Der er også arrangeret et event i løbet af dagen. Det kan du læse mere om i denne post :-D
 
******
 
Mandag d. 2. september åbner Arnold Busck i Købmagergade sin nye afdeling for Indie Books. 
Begrebet Indie er en forkortelse for det engelske independent og dækker kulturprodukter skabt udenom de etablerede aktører og institutioner i branchen. Indie Music og Indie Movies er allerede etablerede begreber.
Et bogmarked under forandring
Det danske bogmarked er under forandring. Flere forfattere vælger at udgive deres bøger uden om de etablerede forlag, hvilket har resulteret i en underskov af selvudgivere og mikroforlag. 
Derfor har Arnold Busck indgået et samarbejde med det åbne forfatternetværk NewPub. Gennem NewPub kan selvudgivere og mikroforlag få adgang til hylderne hos Arnold Busck i Købmagergade og dermed en nem adgang til læserne.
Udover afdelingen i Købmagergade, vil Indie Books også få en egen temasektion i Arnold Buscks webbutik www.arnoldbusck.dk.
Med initiativet håber Arnold Busck at åbne læsernes øjne for den underskov af gode bøger, der findes udenfor den etablerede bogbranche.
Mød os på mandag
Lanceringen af de nye tiltag bliver markeret med et stort eftermiddagsarrangement i butikken i Købmagergade. Programmet fremgår af næste side.
Vi håber at se jer til lanceringen, men I er naturligvis også velkomne til at kontakte Arnold Busck eller NewPub med spørgsmål.

For yderligere oplysninger kontakt: Kommunikationschef Andreas Nordkild Poulsen, Arnold Busck på 6037 0407, anp@arnoldbusck.dk Karsten Pers, NewPub, 40 52 56 01, karsten@forlagetmondo.dk Adm. direktør Helle Busck Fensvig, Arnold Busck, 2070 5537, hbf@arnoldbusck.dk
Arnold Busck
Arnold Busck er Danmarks største og ældste kapitalkæde af boghandlere. Arnold Busck åbnede sin første boghandel i 1896 på Købmagergade i København. Siden da er det blevet til i alt 30 butikker fordelt på hovedstrøg og i butikscentre overalt i landet samt web-butikken arnoldbusck.dk. Arnold Busck kæden er ejet af Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S, som – udover at drive koncernens forlagsaktiviteter - er moderselskab i en koncern med en samlet omsætning på DKK 419 mio. i regnskabsåret 2011/2012 og med et gennemsnitligt antal fuldtidsansatte i samme periode på 268 personer.Program for åbningen af Indie Books sektionen hos Arnold Busck
Mandag d. 2. september 2013

16:00 Velkommen v. Andreas Nordkild Poulsen (kommunikationschef, Arnold Busck) – Hvorfor åbner Arnold Busck en afdeling for Indie Books og lidt om samarbejdet med NewPub. 
16:07 NewPub og Indie bevægelsen + Introduktion af dagens program (v. Karsten Pers, initiativtager til NewPub)
16:15 Hvordan udgiver man sin egen bog? Et kort overblik over processen (v. Bolette Rud. Pallesen, dir. Gopubli.sh tidl. fagbogschef Politikens forlag)
16.25 Hvad bidrager redaktøren med? (v. Nils Bjervig, freelance redaktør og tidl. chefredaktør på Bogmarkedet.)
16:40 E-bogen er altid i dialog og beta-version. Om det digitale ”værk” i evig proces og udvikling. (v. Nis Jakob, forfatter)
16:55 Hvordan laver man et omslag, der siger det hele? (v. Harvey Macaulay, Imperiet)
17:10 Sådan ser boghandleren på omslag + Lancering af FB-gruppen: Test dit bogomslag. (v. Jeanette Tulinius – Arnold Busck)
17:25 Bogens særlige brand – (v. Jo Herman, formand for Dansk Forfatterforening)
17:40 Berit Kjær Larsen – Butikschef hos Arnold Busck, Købmagergade, siger tak for i dag og byder på et glas vin. 
Herefter er der en lille halv time til at se bøgerne og møde forfattere og freelancere.

original pressemeddelelse kan ses her; https://word.office.live.com/wv/WordView.aspx?FBsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdownload%2Ffile_preview.php%3Fid%3D292873770852061%26time%3D1377687777%26metadata&access_token=1042184240%3AAVJsGHI5JEvbKmQiOG9r30DzddnnB-3LduAKePU1BP022A&title=Pressemeddelelse+Indie+Books+Arnold+Busck+%284%29.docx

1 kommentar:

  1. Gud hvor fantastisk med lidt nytænkning til branchen!

    SvarSlet