Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

torsdag den 5. september 2013

Åbningen af den første indie-reol hos Arnold Busck

Så skete det, det store event hos Arnold Busck i Kbh. Jeg kunne desværre ikke være der selv, da jeg skulle arbejde, men jeg har nydt at læse de blogindlæg, som jeg har kunnet opsnuse.

Jeg har valgt at henvise til Steen Langstrups blog, hvor han skriver ærligt om selvudgivelse. Disse indlæg har lidt år på sig og meget af det, som Steen forudså, er muligt og lettilgængeligt i dag. Overvejer du at blive selvudgiver, starte et mikroforlag eller har fordomme om selvudgivere, så læs dem og se, hvad du synes bagefter.

Steen Langstrup - derfor skal du ikke selvudgive;
http://steenlangstrup.wordpress.com/20...09/12/derfor-skal-du-ikke-selvudgive/

Steen Langstrup - derfor bør du selvudgive;
http://steenlangstrup.wordpress.com/2011/09/19/derfor-bor-du-selvudgive/

Det skal siges, at jeg ikke har det mindste imod, at man foretrækker at blive udgivet på et forlag. Det jeg tror på, er valgmuligheden. Jeg tror på, at litteraturen først kan blive mangfoldig, når forfatteren selv kan vælge, hvad vedkommende foretrækker.

"Vi sætter nu en milepæl for indie og mirkoforlag af Abelone Glahn.
http://www.newpub.dk/artikel/vi-saette...l-for-indieforfattere-og-mikroforlag/

Karstens indlæg (åbningstale) ved indie books åbning.
http://www.newpub.dk/artikel/karstens-indlaeg-ved-indie-books-abning/

Indierne indtager Arnold Busck af Eva Maria Fredensborg. På hendes blog kan man også læse om hendes selvudgivelse, som hun skrev, mens den stod på. Der er mange gode tanker at hente.
http://evamariafredensborg.dk/category/blogg/

Indie books af Berit Lund.
http://www.beritlund.com/2013/09/indie-books/

Bogverdens tallerkenvaskere af Michael Valeurs.
http://michaelvaleur.blogspot.dk/2013/09/bogverdenens-tallerkenvaskere.html

Indie Books er åbnet af Lars Pryds.
http://www.pryds.com/2013/09/indie-books-er-abnet/

Dette er hvad Arnold Busck selv skriver på deres hjemmeside;
http://www.arnoldbusck.dk/tema/indiebooks

En PDF fil med opsang til bogverden af Morten Hesseldhals.
http://www.bogmarkedet.dk/sites/defaul...files/Morten%20Hesseldahls%20tale.pdf

Et komisk perspektiv og en artikel om "Kongens tale" fra Gyldendals forårs-reception, bemærk rollebesætningen ude til venstre. Den har måske ikke så meget at gøre i dette blogindlæg, men jeg synes, dels at den var sjov at læse, fordi forfatteren har sat det sådan op, dels at den måske siger lidt om en holdning hos de traditionelle forlag, som de måske burde kigge nærmere på. Jeg har stor respekt for historie og Gyldendals betydning for bøgerne i Danmarks fortid. Men hvis man ikke vil forny sig, ikke tør tage chancer i en verden, som udvikler sig, så er det et sats, hvis man tror at ens forhistorie er nok til at alene at bære en ind i fremtiden.
http://www.information.dk/470601

Skulle du overveje at blive selvudgivere, men tænker over, hvor man kan finde korrekturlæsere, forside-designer (hvis man ikke selv har mod på at designe), så har Newpub lavet en leverandørside, hvor der allerede er mange på.

Du kan læse om hvert enkelt ved at klikke på dem, og det er jo gratis at spørge om en pris på deres arbejde, hvis det ikke står oplyst.

http://www.newpub.dk/leverandorer/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar