Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

lørdag den 15. juni 2013

Frie Forfatteres blad er igen udkommet

Så har bladets forfattere endnu engang kastet sig over at lave et blad, som er læseværdigt og interessant for dem, der godt kan lide at læse.

Indholdsfortegnelsen;
- Nye udgivelser fra Frie forfatteres medlemmer.
- En rejse ind i en forfatters liv; Foredrag med Josefine Ottesen.
- Artikel om det nye forlag Dreamlitt; Bøger i samarbejde med læserne.
- Træheksen; Historie skrevet af hende, som også står bag denne bogblog ;-)
- Artikel af Bogblogger og forfatter Sven D. Ørnstrup; Jeg skriver om de ting, jeg brænder for.

http://issuu.com/652251/docs/frieforfattere_nyhedsbrev_sommer201

Det er mig, som har skrevet artiklen om Josefine Ottesen efter at have deltaget i et af hendes foredrag på det lokale bibliotek. Billedet i artiklen er også taget af undertegnet. Jeg var noget nervøs, da jeg lagde et link til artiklen ud på Josefine Ottesens facebookside. Derfor var jeg også glad og stolt, da jeg opdagede dette opslag fra forfatterinden selv;

"Sidder helt begravet i at skrive min nye roman færdig, men fik dog løftet blikket nok til at læse den her skønne artikel om et af mine foredrag. Tusind tak til Lene for den fine måde, hun får delt oplevelsen :-) Læs med her, hvis du har lyst."

Du kan finde Josefine Ottesens facebook side her; https://www.facebook.com/JosefineOttesenFantasy

Det må siges at være noget af en anbefaling, som efterlod en stolthed og ekstra glæde over min artikel hos mig.

Håber, at I derude vil nyde bladet. Foreslag til artikler eller interessante emner modtages meget gerne :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar