Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

søndag den 28. oktober 2012

Frie Forfattere - arbejdet på det nye online tidsskrift

Dette er, hvad jeg har fået tiden til at gå med i den seneste tid. Jeg har derfor ikke fået læst eller anmeldt så meget anime, manga eller bøger her på bloggen. Der har været virkelig travlt, men det har samtidig været sjovt.

Jeg har været medforfatter på to artikler og lavet en boganmeldelse i det nye online tidsskrift. Har set bladet i en endnu ikke helt færdig version, og jeg skal ærligt indrømme, at jeg blev virkelig glad. Bladet ser virkelig flot ud. Dorte Hummelhøj Jakobsen har lagt meget arbejde i layoutet, fundet billeder og sat det hele flot op.

Finn Wilkens har stået for det grammatiske og intet slap forbi hans skarpe blik.

BenedikteEva Majbrink, Gitte Piil Eriksen og jeg selv har bidraget med artikler og deltaget i diskussioner på facebook omkring opsætningen, givet konstruktiv kritik til rettelser i artiklerne, kommet med nye ideer og tanker.

Det har virkelig været en hård måned, og jeg er meget stolt over, at vi har nået at skabe et tidsskrift, hvis første overordnede ide er det at være selvudgiver. Ideen til næste blad er allerede på vej.

Tidsskriftet vil være tilgængeligt d.1. november, og jeg glæder mig som et barn til juleaften. Har næsten lyst til at købe en chokolade kalender og begyndt at tælle dage. Lige nu virker d. 1. november lige så langt væk, som d. 23. december var fra juleaften, da jeg var 8 år gammel.

For bare et år siden ville jeg have afvist enhver, som fortalte mig, at jeg om et år ville planlægge at blive selvudgiver. At jeg ville være medlem, og suppleant i bestyrelsen, af en forening for selvudgivere. Det viser bare, hvor uvis fremtiden rent faktisk er, og hvor hurtigt en person kan vokse.

Ud over at jeg vil blive ved med at være et aktivt medlem af Frie Forfattere, så er næste projekt ”Tristan og Chiaki – Virus.” Det er den sci fi/fantasy historie, som jeg har skrevet med min medforfatter Ronny. Det bliver sikkert ikke let at lære at konvertere manuskriptet fra word til epub. Jeg skal også ud og lede efter en platform og tænke i reklameplaner. Det mest befriende er faktisk, at hvis det går helt galt, så ved jeg, at der er hjælp at hente hos Frie Forfattere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar