Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

torsdag den 1. november 2012

Frie Forfatteres online tidsskrift

Så oprandt dagen, hvor det nye online tidsskrift Frie Forfattere udkommer for første gang. Det har virkelig krævet en del tid, og bladudvalget har skrevet løs. Jeg føler mig virkelig som et barn i en slik butik. Tænk at på under en måned har Frie Forfattere fået oprettet deres eget blad, hvor der i dette nummer er fokus på det at være selvudgiver.

Finn Wilkens har med sit skarpe blik fået grammatikken på plads.
Dorte Hummelhøj Jakobsen er blevet interviewet omkring det at være selvudgiver. Hun har derudover også sat bladet op, så det hele står super fint.
BenedickteEva, Gitte Piil Eriksen og jeg selv har bidraget med artikler og deltaget i diskussioner omkring opsætningen, givet konstruktiv kritik til rettelser i artiklerne, kommet med nye ideer og tanker.

Personligt har jeg selv været medforfatter på to artikler og lavet en boganmeldelse. Der har været drøn på og indimellem har det også været strengt med en del redigering, tilføjelser og rettelser. Men når jeg nu sidder og læser bladet, så har det virkelig været det hele værd.

Udover de tre ting, som jeg har haft fingre i, så er der også meget andet i bladet, blandt andet de seneste udgivelser fra Frie Forfatteres medlemmer. Måske er der også en bog for dig?

Hvis du kan lide bladet, må du meget gerne lægge en kommentar eller ”like” det på den tidsskrift platform, som bladet er lagt ud på. Der er ingen tvang, men det er sjovt for bladudvalget (og mig ;-) at se, hvor mange der rent faktisk har læst det og om det faldt i god jord.

http://frieforfattere.wordpress.com/2012/11/01/novemberudgaven-af-tidskriftet-frie-forfattere-er-udkommet/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar