Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

fredag den 26. oktober 2012

weekendt tilbud fra


Novelle. Der er intet, der er så godt som at have omsorg for de stakkels asylsøgere. Omsorg for andre betyder også, at man nogle gange godt kan føle sig som et godt menneske. Det er dog alligevel ikke alle mennesker, der fortjener ens omsorg.

Den korrekte Indstilling af Finn Wilkens
http://frieforfattere.wordpress.com/2012/10/26/weekend-tilbud-den-26-oktober-2012/

Problemer med at læse ebøger? Så kan du downloade det gratis program http://calibre-ebook.com/ til din computer elle Ipad. Det kan varmt anbefales, jeg bruger det selv og indtil videre har det uden problemer downloadet samtlige ebøger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar