Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

onsdag den 21. marts 2012

Demon Diary 1-7 af Kara og Yun-Hee Lee (manga)

 Demon Diary
af
Kara og Yun-Hee Lee

- Købt i bog og ide.
- Læses på vestlig vis.
- Sprog: Dansk.
- En serie på i alt 7 bind.


Raenef - den forrige dæmonhersker er død, uden at efterlade sig en arvning. Eclipse - hans tro tjener - og dæmon af 4. rang får til opgave at finde hans efterfølger. Han skal lede efter en med samme navn, men det er også alt, Eclipse har at gå efter.

Efter at have besøgt spåkvinden, får han en retning, gå mod syd og find det, du leder efter. Eclipse er dog kommet på noget af en opgave. Den Raenef, han finder, er som en bedårende hundehvalp og ikke en ond grusom dæmonhersker!

Der går ikke længe, før Raenef støder ind i de første vanskeligheder. En ung kvindelig sværdkæmper trænger ind på slottet, mens Eclipse er til møde et fjernt sted. Raenef husker Eclpise lærdom og kan ikke bare lade hende gå, samtidig er han ung og meget naiv, men hans magi er større end Erutis´s. Hun tilbyder at blive hans page og forsøger samme aften at flygte, men støder ind i Eclipse, som bliver alt andet end begejstret for Raenefs beslutning.

Undervisningen fortsætter, men resultaterne kunne være bedre. Når Ecilpse spørger Raenef om, hvad han skal gøre, hvis nogen ydmyger ham, svarer Raenef: jeg siger ha! og kaster en forbandelse over ham, og giver ham 99 slag i nummeren, og tilsidst skærer jeg ham ud i bøffer.
Nok ikke lige den måde en grusom kommende dæmonhersker ville svare. Indimellem er jeg simpelthen ved at omkomme af grin over hans bemærkninger under træningen.

Efter endnu em mislykkedes tid beslutter Raenef sig for at forlade dæmonslottet og først vende tilbage, når han er en blevet en stor dæmonhersker. Det er en dårlig ide, og han ender med at blive påkaldt af Kiris, der er velsignet af Gudinden Rased. Han har glemt alt om sin rædselsfulde fortid, hvor en dæmonhersker ødelagde hele byen, men en dag vil han mindes og mærke de krafter, der er lejret i ham. Men lige nu er han en irriterende møgunge, som tror at han er et geni!
Raenef falder for påkaldelsen og igen må Ecilpse rede ham. Dermed får de endnu en gæst på slottet, nemlig Kiris, som ypperstepræsten er mere end glad for at slippe af med.

Dette er dog kun begyndelsen på eventyret. Den forrige Raenef er nemlig ikke død som følge af en forbandelse. Derimod har han gemt sin sjæl i den kommende Raenefs magi. Nu vender han tilbage fra de døde, og Ecplise bliver stillet over for en svær beslutning. Hvem holder han med, den unge Raenef, som mere minder om en glad nuttet hundehvalp, eller sin forrige ejer - den grusomme dæmonhersker.

Erutis har også sine problemer, da en krølhåret psudoprins af en dæmonhersker er blevet forelsket i hende!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar