Indholdet på xanadues-imagination

Jeg startede denne blog i april 2011. Tanken var, at jeg ville anmelde bøger, manga og anime. Det gik også fint i starten, men lige så stille har bloggen udviklet sig, så jeg nu også laver indlæg om de blogpost og artikler fra den skrivende verden, jeg støder på og finder interessante. Dem vil du kunne finde under #BlogsOmSkrivning.

På grund af familieforøgelse og husbyggeri modtager jeg i denne tid ikke bøger til anmeldelse. Jeg skal nok skrive, når jeg igen lukker op for denne mulighed.

Indtil da kan jeg varmt anbefale at kigge forbi min hjemmeside, hvor jeg har samlet en liste over aktive og dygtige bogbloggere. Linket er her; http://xanadues-imagination.mono.net/hjemmesider-og-blogs-der-anmelder-bger

Ellers kan jeg også anbefale at tage et kig forbi Newpubs liste;

http://www.newpub.dk/artikel/oversigt-over-bogblogs-og-boganmeldere/

Har du selv en bogblog og er ikke på listen, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lenelarsen81@gamil.com, så sørger jeg for, at du kommer på listen på min hjemmeside. Skriv også til Newpub, så kan det jo være, at der er flere forfattere, som får øje på din blog og sender en bog afsted :-)

Kosmos og Kaos.dk

Kosmos og Kaos.dk
Min hjemmeside, som omhandler emner, der vil interessere det skrivende folk. Tryk på logoet og du vil blive sendt direkte over på hjemmesiden.

@XanaduesImagina

@XanaduesImagina
Nu er Xanadues-Imagination også kommet på Twitter. Mine tweets vil omhandle nye indlæg på min blog, hjemmeside og andre skriverelateret emner.

fredag den 21. december 2012

Tårnet var bygget til hende

Foreningen Frie Forfattere har hver weekend et tilbud, hvor man kan downloade en gratis e-bog, vinde en bog eller som i denne uges tilfælde en novelle, der kan læses direkte på foreningens hjemmeside.

Uddrag fra novellen;
Jeg er en dræber. Jeg dræber flere gange om natten. Uden at blinke leger jeg med mit offer, som en kat leger med en mus, mens den stadig lever. Der er ingen dårlig samvittighed, ingen eftertænksomhed eller undren over min grusomhed. Deres skrig gør kun jagten mere intens. Kun hun skiller sig ud, og har gjort det, siden den dag jeg tog hende.

Jeg kan afsløre, at det er en vampyrnovelle, og at det er mig, som har skrevet den.

Derfor føles det også anderledes at gøre opmærksom på Frie Forfatteres tilbud i denne weekend. Nu er det noget af mit materiale, som kan læses.

Jeg har ellers aldrig været fan af novelle-formen. Den var for kort. Jeg kom ikke nok ind under huden af personerne og alting sluttede for hurtigt. Det var kort sagt træls. Jeg kæmpede derfor også med denne historie, prøvede at tvinge den til at være længere, sætte en ekstra handling på, men historien ville ikke makke ret.

Så var det, at jeg lod den ligge og med tiden fik jeg skrevet flere vampyr-noveller, og er så småt begynde at holde af denne kortere skriveform. Det tog lidt tid at rette historien, få den poleret og fjernet alt det, som jeg havde tilsat – unødvendigt og mod historiens vilje. De fleste som skriver ved, at historier indimellem har deres egen vilje. Hvis man prøver at tvinge dem i en bestemt retning, så kan der opstå en skriveblokade. Ofte må man følge den vej, som historien viser en.

Det har jeg gjort. Nu kan jeg kun håbe, at du derude bag ved skærmen vil nyde at læse denne korte fortælling om en fange i sit tårn.


Linket er her;
http://frieforfattere.wordpress.com/2012/12/21/faengslet-var-bygget-til-hende/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar